Zorgverzekering 2019

Het is weer zover! U kunt overstappen naar een andere zorgverzekeraar.
 
Overweegt u een overstap, maar komt u er zelf niet aan toe om op zoek te gaan? Dan is het goed om te weten dat wij voor u klaarstaan.

De laatste jaren kiezen veel van onze klanten voor Stad Holland Zorgverzekeraar, een maatschappij die uitsluitend werkt via tussenpersonen.
De vrije zorgverlenerskeuze en complete en betaalbare pakketten zijn belangrijke redenen voor deze keuze.
 
Beste zorgverzekeraar 2018
Stad Holland werd dit jaar voor het vierde jaar op rij door tussenpersonen verkozen tot beste zorgverzekeraar.

 
 Wilt u uw huidige zorgverzekering vergelijken met de   verzekeringsmogelijkheden van Stad Holland en zien waar Stad Holland   het verschil maakt? Ga dan naar de Verzekeringsvergelijker.
 
 Bent u benieuwd welke aanvullende verzekering het beste bij u past?   Neem dan de AV Keuzehulp Stad Holland door. De AV Keuzehulp geeft   u een goede indicatie van de aanvullende verzekering die het beste   aansluit op uw zorgbehoefte. 
 
 Kiest u ook voor een zorgverzekering van Stad Holland? Meld u nu aan   via de banner hiernaast of neem contact met ons op. Zo bent u het   komende jaar ook verzekerd van o.a. vrije keuze van uw zorgverlener,   een verlaagd eigen risico van € 375,00 en 100% vergoeding voor   medische spoedeisende hulp in het buitenland.