Hypotheken

Goed hypotheekadvies op maat

U maakt plannen met betrekking tot uw woon- of leefsituatie. U wilt bijvoorbeeld die geweldige keuken of dat mooie dakterras nu eindelijk eens realiseren. Of u vindt het droomhuis waar u al jarenlang naar verlangde. U durft te dromen, maar u wilt daarbij niet de realiteit uit het oog verliezen. Een eigen huis kopen of een hypotheek oversluiten is een belangrijke financiële beslissing. Wij helpen u daarbij!
 

Voor iedereen en voor iedere situatie zijn de mogelijkheden en onmogelijkheden verschillend. Dit vraagt om maatwerk. Om te bepalen hoe voor u de kansen liggen om uw droom te verwezenlijken brengen wij uw situatie graag voor u in kaart. Vervolgens geven wij een op uw persoonlijke situatie en wensen afgestemd advies. Voor nu, maar ook voor de toekomst. Het is in uw belang dat dit advies eerlijk, helder en bovenal realistisch is. Dat is onze doelstelling en dat alles conform de Wet Financieel Toezicht (WFT). Hiervoor hebben wij regelmatig contact met onze klanten, persoonlijk en zo mogelijk informeel, waardoor wij weten wie u bent en u weet wie wij zijn. Kleinschalig, waardoor u altijd geholpen wordt door iemand die u kent.
 

Wij hebben de mogelijkheid om bij vrijwel iedere geldverstrekker in Nederland uw hypotheek onder te brengen van grote tot kleine spelers (denk aan Florius, Obvion, Rabobank, ABN AMRO). Hierin zijn wij 100% onafhankelijk en volledig in dienst van u als klant en niet als verkoper van een bank of verzekeraar.
 

Er komt veel op u af, maar onze erkende hypotheekadviseurs met ruime ervaring en veel deskundigheid zorgen ervoor dat u in uw keuzes niet alleen staat.
 

Zo kunt u Prima Wonen.
 

Vrijblijvende gratis eerste afspraak?  Neem contact met ons op via 0318 – 69 42 42 of stuur een email naar mail@primawonen.nl


Samenvatting beheerst beloningsbeleid
DVD hypotheekaanvraag
DVD Vermogen
DVD Risico's afdekken
Privacyverklaring

Klachtenbehandeling