Grijp nu uw kans!Dit is hét moment; grijp nù je kans en krijg de kosten van de aankoopmakelaar cadeau!


Een woning kopen, voor het eerst of opnieuw. Het blijft spannend en er komt veel bij kijken! Allereerst het bezichtigen van de woning, maar bijvoorbeeld ook vragen omtrent de bouwkundige staat van een woning of de gezondheid van een VVE. Dit zijn slechts enkele aspecten. Met een eigen aankoopmakelaar koopt u tegen de beste prijs!
Een eigen aankoopmakelaar brengt kosten in rekening.

Door onze deskundige vakkennis en ruime ervaring kunnen wij u tijdens dit traject volledig begeleiden.  Zo kunt u zich focussen op de nieuwe woning. Wij helpen u graag bij het aankooptraject. Bekijken de staat en mogelijkheden, en begeleiden bij de onderhandeling. Hierdoor voorkomt u verassingen, wel zo’n veilig gevoel!


De keuze voor uw nieuwe droomhuis is gemaakt, maar nu de financiering nog. Een hypotheek afsluiten is een belangrijke financiële beslissing.  Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Onze erkende hypotheekadviseurs met ruime ervaring en veel deskundigheid adviseren u graag en bemiddelen bij het afsluiten van uw hypotheek.

Profiteer nù van onze aankoopactie! Wij begeleiden u als aankoopmakelaar en bemiddelen bij het afsluiten van uw hypotheek. U krijgt van ons de kosten voor de aankoopmakelaar cadeau! Dat scheelt u € 1.750!
Wilt u gebruik maken van deze mooie kans? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 0318 – 69 42 42 of stuur een mail naar mail@primawonen.nl.

De spelregels:
  • Prima Wonen treedt op als aankoopmakelaar
  • Prima Wonen adviseert en bemiddeld bij het afsluiten van de hypotheek voor de aangekochte woning.
  • De aangekochte woning bevindt zich in werkgebied van Prima Wonen
  • Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2019