De Veensche Tuin
BUITEN GEWOON GENIETEN
Het woningaanbod in Veenendaal wordt binnenkort uitgebreid met nieuwe en ruime koopappartementen. Op de hoek van de Kleine Beer en de Prins Bernhardlaan in Veenendaal wordt het nieuwbouwproject De Veensche Tuin gerealiseerd. Comfortabel en duurzaam wonen in het groen met alle voorzieningen op loopafstand, dat kenmerkt De Veensche Tuin.

WONINGTYPEN
De Veensche Tuin bestaat uit meerdere type appartementen welke qua oppervlak variëren van 70 tot en met 130 m2. De diversiteit aan appartementen en oppervlaktes biedt voor ieder wat wils. Comfort en luxe zijn de standaard. Denk hierbij onder andere aan een zeer ruim balkon, vloerverwarming en luxe sanitair. Daarnaast beschikt ieder appartement over een privé fietsenberging en parkeerplaats in de stallingsgarage of op maaiveld. Kortom, hoge kwaliteit en optimaal woonplezier met lage energielasten. Wonen is nog nooit zo comfortabel geweest. De sfeervolle appartementen zijn verdeeld over meerdere bouwlagen in twee woongebouwen.

WOONWENSEN
Wij maken uw woonwensen graag waar. Wilt u een speelse of strakke indeling? Een woning met een open of gesloten keuken? 1, 2 of 3 slaapkamers? U heeft alle mogelijkheden om uw nieuwe woning geheel naar wens in te delen. Alle appartementen zijn voorzien van een afgewerkte badkamer en toilet met luxe sanitair en modern tegelwerk. Heeft u andere wensen dan kunt u dat in één van de door ons aangewezen showrooms geheel naar wens laten wijzigen. Uw wens zal de basis vormen van het ontwerp van uw nieuwe woning. Tijdens het koopproces nemen wij graag alle mogelijkheden met u door. Wij vertalen uw woonwensen in uw eigen nieuwe woning in De Veensche Tuin.

Wonen in De Veensche Tuin betekent comfortabel wonen in een groene omgeving met een gemoedelijke sfeer waarbij alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Is uw interesse gewekt? Meld u dan aan als belangstellende of neem contact met ons op. Wij houden u dan op de hoogte van de voortgang.

Neem een kijkje op deze pagina voor meer informatie, de verschillende bouwtypes en bouwnummers. Download hier alvast de brochure!