Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie over dit object, vul dan onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug:

Naam*:
Telefoonnummer*:
E-mail*:
Project:

Brochure aanvragen

Wilt u graag de brochure van dit object ontvangen? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u de brochure toe:

Naam*:
E-mail*:
Telefoonnummer*:
Project:
 

Verzekeringen

Persoonlijk onafhankelijk advies

polisblad sfeerbeeld

Klik voor “Mijn Polissen

Het internet biedt u volop informatie over de verschillende mogelijkheden van verzekeren. De toepassing van al deze informatie op de eigen situatie blijkt voor een grote groep particulieren lastig. Gelukkig kunnen wij u voorzien van advies.

Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseren wij al uw financiële wensen. Dit wensenpakket vertalen wij vervolgens in een totaaladvies. Natuurlijk worden lopende verzekeringen kritisch bekeken en uw polisadministratie opgeschoond.

Als onafhankelijk tussenpersoon zijn wij aan geen enkele verzekeraar gebonden. Een door ons afgegeven advies is dus altijd afgestemd op uw situatie!

De persoonlijke situatie waarop ons advies wordt of werd gebaseerd kan veranderen. Kinderen worden geboren of gaan uit huis, u veranderd van werkgever of heeft een behoorlijke salarisverhoging gehad, voorbeelden te over. Verandering van uw persoonlijke situatie kan een verandering in uw verzekeringspakket tot gevolg hebben. Daarom is het belangrijk dat u ons op de hoogte houdt. Het sturen van een e-mail is al voldoende. Zo nodig maken wij een afspraak om uw verzekeringspakket aan de nieuwe situatie te toetsen.

Verzekeren is het overdragen van financiële risico’s aan een ander, aan een verzekeraar. Maar welke risico’s loopt u en moet u alle risico’s afdekken middels een verzekering? Wij vertellen het u graag. Mail of bel ons voor het maken van een afspraak en ervaar zelf de kwaliteit van ons bedrijf.

Privacyverklaring
Klachtenbehandeling

KiFiD-logo

WOZ waarde te hoog? Doe de gratis check

Molenstraat 51C
6712 CS EDE
Tel: (0318) 69 42 42
Email: mail@primawonen.nl